Wat is er nieuw in autoverhuur?

Tegen het einde van 2022, moet je rustig de balans opmaken. U moet zich afvragen of digitalisering nog nodig is. Het antwoord op deze vraag is ja. Zelfs voor degenen onder jullie die de leiding hebben. Dus hoe passen we de sector aan aan de klimaatuitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, wat zouden de gevolgen kunnen zijn van herhaalde beperkingen? Zoals je je kunt voorstellen? Dit alles heeft een impact op de snel veranderende autoverhuursector van vandaag. Dus wat is er aan de hand? Wat is er nieuw in autoverhuur?

Hallo elektrische modellen, vaarwel thermische voertuigen

U moet weten dat de Europese Commissie de verkoop van auto's met verbrandingsmotor tegen 2035 zal stopzetten. In 2020 is de verkoop van elektrische voertuigen met meer dan 40% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Bovendien zijn de klanten zich ook meer bewust van de bezorgdheid over ecologisch verbruik en waarderen zij redelijker alternatieven wanneer deze zich voordoen. Vanaf dit punt is het slechts een kwestie van tijd voordat elektrische voertuigen meer mensen aantrekken tegen dezelfde prijs en met hetzelfde niveau van dienstverlening. U kunt een privé auto huren in Trondheim met Getaround.

Meer aangesloten auto's dan ooit

Op het gebied van autoverhuur kan telematica zorgen voor autodiagnose in real time, het brandstofverbruik bijhouden, het voertuig in het wagenpark lokaliseren en de auto beveiligen tegen diefstal. Het connected vehicle betekent in dit geval een groot voordeel in termen van vooruitgang. Het is een echte kleine revolutie voor beheerders van bedrijfswagenparken, vooral omdat zij zo hun kosten beter kunnen beheersen en ervoor kunnen zorgen dat de auto verstandig wordt gebruikt.

Voertuigen zonder sleutel

Uw autosleutels niet kunnen vinden kan soms frustrerend zijn, vooral wanneer u haast hebt. Tegen het jaar 2022, zal je geen sleutel meer nodig hebben om te rijden. Het aanbieden van een 100% digitale, touchless verhuurervaring is ook een groeiende trend. Bovendien kunnen klanten zelfstandig toegang krijgen tot gereserveerde auto's, zelf inchecken via een mobiele applicatie en uiteindelijk hun auto ontgrendelen met hun smartphone. In deze tijden van sociale distantie en gezondheidsvoorzorgsmaatregelen zullen autovloten waarschijnlijk steeds meer klanten aantrekken. Het is een ideale keuze als u digitaal onderlegd bent.

Plan du site