Autocompressoren kopen: zoek een gespecialiseerde online winkel

Wilt u dat uw auto's er goed uitzien in uw garage? U moet beschikken over kwaliteitsuitrusting, zodat u zorgvuldig kunt werken. De compressor is een van de apparaten waarover u moet beschikken om werkzaamheden met precisie uit te voeren. U moet weten dat het de compressor is die u in staat stelt uw pneumatisch en schildergereedschap te bedienen. U moet dus de juiste compressor voor uw bedrijf kiezen. Maar waar vindt u een kwaliteitscompressor voor auto's?

Autocompressoren: een must-have voor elke garage

De compressor is een gemakkelijk te hanteren apparaat. Een auto verven met een kwast of roller is gecompliceerder. Met een compressor kunt u gemakkelijk een perfect resultaat bereiken. Bovendien is de compressor perfect geschikt voor beginners, ook al lijkt hij complexer dan rollers of borstels. Het is niet alleen voor professionals. Je kunt dit apparaat voor speciale doeleinden gebruiken. U kunt hem natuurlijk in een privé-garage gebruiken. U hoeft alleen maar het juiste model te vinden voor het doel waarvoor u het wilt gebruiken. Er zijn vele soorten garagecompressoren op de markt. In de gespecialiseerde onlineshops vindt u bijvoorbeeld een zuigercompressor en een stille compressor. Bent u op zoek naar een merkcompressor zoals de belaircompressor of de abac-compressor?

Hoe kies je een luchtcompressor?

Er zijn 3 soorten luchtcompressoren (eencilinder-, tweecilinder- en draagbare luchtcompressoren). Uw keuze moet worden gemaakt op basis van uw behoeften. De eencilindercompressor bestaat vaak uit een motor die een enkele cilinder aandrijft. Het is meer voor occasioneel gebruik. Het debiet kan oplopen tot 40 m3/u bij een druk van ongeveer 8 bar. Het volume van zijn tank ligt tussen 25 en 250 liter en zijn vermogen varieert van 1,5 pk tot 6,5 pk. De twee-cilinder luchtcompressor bestaat uit een motor die twee cilinders aandrijft. De druk kan oplopen tot 13 bar. Het minimumvermogen is 5,5 pk. Het is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik. In feite vereisen pneumatische gereedschappen zoals slagmoersleutels, schuurmachines of hamers een minimaal vermogen van 5,5 pk en een minimaal luchtdebiet van 40 m3/h. De draagbare compressor heeft een luchtdebiet van 8m3/u, een tankinhoud van minder dan 20 liter en een maximaal vermogen van 1,5 pk. Het is zeer geschikt voor huishoudelijk gebruik (kleine schilderklussen, lijmen, nieten, enz.).

Waar kan ik kwaliteitscompressoren voor auto's vinden?

Schilderen, schuren van carrosserie, oppompen van banden, vlakschuurmachine, verfspuit, luchthaspel... In de werkplaats van een automonteur en/of een carrosseriebedrijf zijn er talrijke toepassingen van perslucht. Hebt u een luchtcompressor nodig voor uw activiteiten? Kies voor kwaliteitscompressoren zoals belair compressor. Met een paar muisklikken op het internet vindt u in speciaalzaken een breed scala aan betrouwbare luchtcompressoren voor de automobielsector, de industrie, de landbouw en de wijnbouw. Merk op dat alle producten afkomstig zijn van de beste fabrikanten, zoals de wereldleider op het gebied van perslucht ABAC en de Franse ontwerper BELAIR. Bent u garagehouder en op zoek naar een professionele compressor of een monteur die materiaal wil kopen? Hier vindt u de beste luchtcompressor voor uw activiteiten, of het nu voor professioneel of huishoudelijk gebruik is. Afhankelijk van het beoogde gebruik, kunt u kiezen voor een schroefcompressor, een thermische compressor, een stationaire compressor, enz. De schroefcompressor wordt over het algemeen gebruikt door bodybuilders, omdat hij een zeer hoge luchtstroom levert.

Plan du site